load more hold SHIFT key to load all load all
 

Junioren Zeskamp Asten 2021

 Registratie gesloten
 
0
ZeskampAsten
Categorie
Activiteit
Datum
vrijdag 18 juni 2021 10:00 - zondag 20 juni 2021 20:00

 

Voor de junioren staan er dit jaar allerlei vragen en opdrachten op de planning. Deze kunnen de teams op zowel thuis als op locatie gaan maken. Hierbij heben de teams de keuze om dit op vrijdag 18 en/of zaterdag 19 juni te doen. Dit jaar kunnen jullie dus je eigen tijd indelen! Vervolgens dienen alle antwoorden ingeleverd te worden op zondagochtend 20 juni tussen 9.00 en 10.00 uur. Op welke locatie dit is, daar komen jullie door middel van alle opdrachten vanzelf achter.

De kosten voor de junioren zijn dit jaar GRATIS (normaal gesproken wordt dit door de buurtvereniging betaald). Het enige wat je als team nodig hebt zijn een pen/potlood en natuurlijk een heleboel gezelligheid!

Op deze manier hopen we toch zoveel mogelijk teams aan de slag te kunnen zien. Zo kunnen we er ondanks alle maatregelen toch een leuke editie van maken! Houdt je aan de Coronamaatregelen die op dat moment gelden.

Aanmelden kan door op de groene aanmeldknop op deze pagina te klikken en je gegevens in te vullen. (Aanmelden per deelnemer).

 

Door op de "+" te klikken in de deelnemerslijst kan je zien wie zich al aangemeld hebben. 

 

Als je je aanmeldt voor deze activiteit geef je tevens toestemming om foto's te publiceren op deze website of de Hemelberg Facebook pagina. Mocht je hier toch geen toestemming voor geven dan graag dit aangeven in het notitie veld bij het aanmelden.

Mocht je zelf al een team hebben samengesteld, zet dit dan voor je naam.
Bijvoorbeeld:
HB1 Piet Klaasen
HB1 Truus Jansen

Zo kunnen we de teams doorgeven aan Zeskamp Asten

 

 

 
 

Alle datums

  • Van vrijdag 18 juni 2021 10:00 tot zondag 20 juni 2021 20:00

Deelnemerslijst

 Geen deelnemers 

Powered by iCagenda