load more hold SHIFT key to load all load all
 

Halloween 2018

Halloween
Categorie
Activiteit
Datum
vrijdag 2 november 2018

Op vrijdag 2 november vindt onze jaarlijkse Halloween activiteit plaats.

 Van 18.00-19.30 is er een activiteit voor kinderen van 0 jaar t/m groep 3. Met deze kinderen gaan we iets moois knutselen, hebben we daarna een klein spooktochtje door de buurt en sluiten we af met iets lekkers.

Van 19.30-21.00 uur is de activiteit voor kinderen van groep 4 t/m groep 8. Voor deze kinderen starten we met een Cluedo spel door de buurt en zullen we ook afsluiten met wat lekkers.

Daarnaast willen we voor deze avond graag een oproepje doen voor wie zijn tuin beschikbaar wil stellen voor de start en afsluiting van de activiteit voor groep 4 t/m8. Het is fijn als deze vanaf 19 uur beschikbaar is, zodat daar ook de laatste voorbereidingen kunnen worden getroffen.

Ook nog een oproepje voor vrijwilligers om mee te helpen bij de activiteit voor groep 4 t/m 8. We willen jullie vragen om die avond mee te helpen met het Cluedo spel door als verkleed figuur door de wijk lopen en opdrachten te geven.

Als laatste de vraag of er iemand is die goed/spannend kan schminken om de verklede figuren tijdens het Cluedo spel ook écht spannend eruit te laten zien.

Inschrijven als vrijwilliger kan ook via het formulier hieronder, mocht je je tuin beschikbaar willen stellen dan is het fijn als je een mailtje stuurt naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De aanmelding voor deze activiteit is gesloten!!

Door op de "+" te klikken in de deelnemerslijst kan je zien wie zich al aangemeld hebben. 

 
 

Alle datums

  • vrijdag 2 november 2018

Powered by iCagenda