load more hold SHIFT key to load all load all
 

Sinterklaas 2018

Sinterklaas
Categorie
Activiteit
Datum
zondag 25 november 2018 10:30 - 12:00
Locatie
Basisschool de Voordeldonk

Ook dit jaar zal Sinterklaas onze buurt een bezoekje brengen met zijn pieten. De pieten zorgen natuurlijk ook dit jaar weer voor leuk vermaak voor jong en oud. We hebben tijdig een datum kunnen prikken in zijn drukke agenda. Op zondagochtend 25 november 10.30 is het moment daar en zal de Sint een bezoek brengen op Basisschool de Voordeldonk waar alle kindjes uit onze buurt voor uitgenodigd zijn. Rond 12:00 moet de Sint weer verder om andere kindjes een bezoekje te brengen.

Let op! Mogelijk zijn er problemen met het aanmelden via de site. Heb je een bevestigingsmail gehad per aangemeld kind? Dan weet Sinterklaas van je komst en zal hij een cadeautje meenemen op zijn pakjesboot. Mocht je geen aanmeldbevestiging hebben ontvangen, stuur even een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan controleren we het zodat we zeker niemand missen

 
Aanmelding voor deze activiteit is helaas gesloten.
 
Als je je aanmeldt voor deze activiteit geef je tevens toestemming om foto's te publiceren op deze website of de Hemelberg Facebook pagina. Mocht je hier toch geen toestemming voor geven, dan graag dit aangeven in het notitie veld bij het aanmelden.
 
Door op de "+" te klikken in de deelnemerslijst kan je zien wie zich al aangemeld hebben. 
 
 

Alle datums

  • zondag 25 november 2018 10:30 - 12:00

Powered by iCagenda