dinsdag, 28 januari 2020 20:26

Nieuwjaarsborrel / Jaarvergadering

Zaterdag 25 januari was onze jaarvergadering en Nieuwjaarsborrel. Deze datum was niet zomaar gekozen, want exact 25 jaar geleden werd op deze dag onze prachtige buurtvereniging opgericht.

We waren dit keer van harte welkom bij Tapgasten, waar wij op onze wenken werden bediend van een hapje en de nodige borrels.

De avond werd begonnen met onze jaarvergadering. Na een kort maar krachtige terugblik op 2019 is de belangrijkste vraag hoe we meer mensen kunnen bewegen om een bijdrage te leveren bij het organiseren van onze activiteiten. Voor zowel werkgroepen als bestuur zoeken we nog vrijwilligers. Ook Gerard Bisschops deed een oproep voor extra vrijwilligers bij Zeskamp Asten, wat ieder jaar ook een mooie bron van inkomsten is voor onze buurt. Iedereen die zijn of haar steentje bij wil dragen kan zich uiteraard melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

25 jaar buurtvereniging Den Hemelberg! Dat was een goeie reden om ons logo te vernieuwen in een geheel nieuw jasje. En dat is gelukt!
Mariëlle Muijsenberg heeft een schitterend, fris logo ontworpen wat symbool staat voor onze buurt; kleurrijke mensen gaan en staan hand in hand. De huizen staan in een ronding op een (Hemel)berg.
Mariëlle bedankt!

Na de jaarvergadering was het tijd voor de Pubquiz. Er waren rondes met muziekfragmenten en Europese talen maar ook de algemene kennis van onze buurtgenoten werd op de proef gesteld. De strijd ging gelijk op, maar na 5 rondes kon er maar één winnaar zijn: Emiel Verbeek. Hij liet Gaby Cornelissen en Patrick van Dijk achter zich!

Er werd nog gezellig na geborreld tot in de kleine uurtjes en met trots kunnen we zeggen: Het jubileumjaar is geopend!

Op de fotopagina is een album toegevoegd met wat fotos!!

Kalender

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31