×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 310 niet laden

Perculator

We heben 2 perculators te huur. Deze kan je huren voor € 6 per stuk per dag. Per perculator kan je 40 koppen koffie zetten. Als je de perculator wil huren stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je naam en datum waarop je de perculator wil huren. Wij verhuren deze artikelen uitsluitend aan leden.

Handleiding:

  1. Vul de perculator met water (voor 40 koppen)
  2. Vul de filter met grof gemalen koffie (pakje van 250 gram is voor 40 koppen koffie)
  3. Zet de perculator aan en laat deze 1 uur doorlopen.
  4. Na 1 uur is de koffie klaar

 

Verhuurd op:

 

Algemeen: De percolator van 40 kops is geschikt voor het zetten van maximaal 40 koppen koffie en minimaal 15 koppen koffie). Na het afnemen van de deksel vindt u de filterbak, deze filterbak rust op een stijgbuis met een ronde voet. Deze voet moet tijdens het koffiezetten altijd nauwkeurig in de daartoe bestemde bodemholte rusten. Bij het peilglas bevinden zich hoeveelheidaanduidingen voor het water, nodig voor het zetten van de koppen koffie.
 
Gebruiksaanwijzing: Afhankelijk van het aantal te zetten koppen koffie de juiste hoeveelheid koud water (af te lezen op het peilglas) in de ketel doen. Doe de juiste hoeveelheid grof gemalen koffie in de filterbak. Gebruik per te zetten kop ongeveer 6 gram koffie (1 pak 250 gram voor 40 koppen). Sluit de filterbak goed af met de filterdeksel. Plaats de stijgbuis met filterbak en -deksel in de ketel en wel zo, dat de voet in de bodemholte rust. Nadat het deksel op het koffiezetapparaat is geplaatst kan het toestel op een wandcontactdoos worden aangesloten, waarna het automatisch koffiezetten begint. Na ca. 30 / 45 minuten is de koffie klaar. De koffie wordt nu ook automatisch warm gehouden. Na korte tijd, in verband met het uitdruppelen van het filter kunt u nu de koffie tappen door de hendel van de kraan naar beneden te drukken. Bij het tappen blijft, zolang het toestel rechtop staat, altijd een kleine hoeveelheid koffie in de ketel achter. Nadat het toestel is uitgeschakeld kan, door het apparaat iets  voorover te kantelen, deze laatste hoeveelheid koffie worden getapt.
 
Thermische beveiliging: Het toestel is voorzien van een thermische beveiliging. Mocht deze gewerkt hebben dan is het toestel uitgeschakeld. Om het toestel weer bedrijfsklaar te maken, dient na afkoeling de resetknop aan de onderzijde van het toestel te worden ingedrukt. Let op! Voordat het toestel gereset wordt eerst de stekker uit de wandcontactdoos nemen. Het voorkomen dat deze beveiliging tijdens het transport is uitgeschakeld.  
 
Technische gegevens:

  • Machine gebruikt grove of standaard maling koffie
  • filters zijn niet nodig
  • Opwarmtijd 40 kops / 5 ltr: ongeveer 30 minuten tot 45 minuten 
  • Spanning: 230 V 
  • Vermogen 40 kops: 1250 W    

Kalender

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31